Toggle Nav

Watervast multiplex voor binnen

Watervast multiplex voor binnenZoekt u watervast multiplex voor binnen? Het meeste watervaste multiplex is geschikt voor binnen. Belangrijk zijn de omstandigheden waarin de plaat wordt gebruikt. Houdt rekening met de juiste verlijming en opbouw van de multiplexplaat. Bent u op zoek naar de juiste watervaste triplexplaat? Op deze pagina staat de top 5 en advies voor de juiste keuze voor het beste watervast multiplex voor binnen.

Watervast multiplex voor binnen: Wanneer is het geschikt?

Wanneer is watervast multiplex geschikt voor binnen? Het juiste antwoord is dat vrijwel alle soorten watervast verlijmd multiplex geschikt zijn voor binnentoepassing. Let wel op want de omstandigheden waarin u de multiplexplaat gebruikt zijn belangrijk voor het juiste advies. Gebruikt u de platen binnen en is er sprake van vochtige omstandigheden? Kies dan een multiplexplaat die geschikt is voor buiten. Zo bent u verzekerd van de juiste kwaliteit en het beste eindresultaat. Alleen de term WBP verlijming of de 'exterieur' is vaak onvoldoende. Wanneer is de kwaliteit voldoende om te kunnen zeggen dat multiplex geschikt is voor buiten en voor binnen in vochtige omstandigheden? Watervast multiplex platen zijn geschikt voor binnen en buiten in vochtige omstandigheden als wordt voldaan aan de volgende eisen:

  1. Het multiplex is WBP verlijmd. (WBP staat voor Water Boiled Proof)
  2. De houtsoort en de opbouw zijn van hoge kwaliteit

Samenvattend: Watervast multiplex of exterieur multiplex is niet altijd geschikt is voor de binnentoepassing in vochtige omstandigheden. Bij multiplex is de verlijming (exterieur of interieur), de houtsoort en de opbouw van de multiplexplaat bepalend voor de juiste mogelijkheden. Okoume multiplex is de meest gebruikte multiplexplaat voor interieurtoepassing (en voor timmerwerk buiten). Deze plaat heeft een exterieure verlijming en is makkelijker glad te schilderen. StarPlex® multiplex is geschikt voor binnen, in licht vochtige omstandigheden.

Top 5 watervast multiplex voor binnen  

Watervast multiplex voor binnen snel geleverd?

Plaatmateriaal pas niet in je auto. Met je boedelbak naar de Hornbach, Gamma, Karwei of Praxis is niet meer nodig. BouwProfi bezorgt namelijk alle materialen bij jou op de stoep. Kies voor professionele materialen en en gemak van online bestellen. Wij helpen en adviseren u graag. We hebben meer dan 100 jaar ervaring en kennis van zaken. Bestel direct en maak een account aan  zodat je nooit meer naar de bouwmarkt hoeft. 

Heeft u nog vragen?

Wij geven u graag gratis informatie en advies zodat u watervast multiplex ook binnen goed toe kunt passen. Heeft u nog meer vragen? Wij helpen u graag. Onze medewerkers weten heel veel over plaatmateriaal. En, als uw vraag nieuw voor ons is dan zoeken we graag met u naar het juiste antwoord. U kunt ook eenvoudig bellen met 088 597 0000 of contact opnemen via e-mail of de chat.

Tip: Lees ook ons advies over de juiste verwerking van multiplex of informatie op Wikipedia over multiplex (Engelstalig)..

VELUX

Trespa® platen en montage toebehoren

Keralit gevelbekleding en dakranden

Svedex binnendeuren

Fermacell platen

Rockwool isolatie