Toggle Nav

Plaatwijzer

Welke houten plaat heeft u nodig? Er zijn veel platen waar u uit kunt kiezen. Welke plaat is geschikt voor uw klus? Gebruik onderstaande plaat keuze wijzer om de multiplex plaat te kiezen die u nodig heeft. Met meer dan 100 jaar ervaring weten wij bij plaatprofi erg veel van plaatmateriaal. Kies uit een van de plaat soorten zoals: Okoumé multiplex, PopulierenMDF, Underlayment, Betonbekisting, Spaanplaat, Russich berken triplex en Board.

image/svg+xml Plaatprofi plaat keuze Plaatprofi plaat keuze Multiplex platen Multiplex Multiplex om buiten toe te passen. Multiplex om buiten toe te passen. Voor buiten Multiplex om binnen toe te passen. Voor binnen toepassing Voor binnen Onbehandelde plaat Onbehandeld Plaat behandeld met grondverf van uitstekende kwaliteit Behandeld met grondverf Onbehandelde plaat Onbehandeld Plaat behandeld met grondverf van uitstekende kwaliteit Behandeld met grondverf Plaat behandeld met MDO toplaag (zeer goed af te lakken!) Behandeld met MDO toplaag Met FSC keurmerk FSC Met PEFC keurmerk PEFC Met FSC keurmerk FSC Met FSC keurmerk FSC Met FSC keurmerk FSC Met FSC keurmerk FSC Uitstekende kwaliteit met fabrieksgarantie. Fabrieks garantie Uitstekende kwaliteit met productgarantie. Product garantie Uitstekende kwaliteit maar garantie is voor u niet belangrijk. Zonder garantie Uitstekende kwaliteit met fabrieksgarantie. Fabrieks garantie Uitstekende kwaliteit met productgarantie. Product garantie Uitstekende kwaliteit maar garantie is voor u niet belangrijk. Zonder garantie Uitstekende kwaliteit met fabrieksgarantie. Fabrieks garantie Uitstekende kwaliteit met productgarantie. Product garantie

Wat is MDO coating?

MDO is een unieke en direct overschilderbare toplaag. Samen met een optimale verfhechting ontstaat er een strak en duurzaam schilderresultaat. MDO staat voor medium density overlay. De MDO toplaag kan niet dienen als definitieve afwerkingslaag omdat deze niet bestand is tegen zon- en weersinvloeden.

Wat betekent zonder garantie?

U koopt een plaat van uitstekende kwaliteit zoals u van PlaatProfi mag verwachten. Er is echter geen productgarantie of fabrieksgarantie van toepassing op het product. Als productgarantie of fabrieksgarantie voor u niet belangrijk zijn dan kunt u dus volstaan met deze platen.

Wat betekent productgarantie?

Productgarantie is een garantie die wordt gegeven op het product. Een garantieverklaring ontvangt u van ons op aanvraag.

Om in aanmerking te komen voor garantie is het belangrijk dat u het product op de juiste wijze verwerkt.

Wat betekent fabrieksgarantie?

Fabrieksgarantie is een garantie die wordt gegeven door de fabrikant. Een garantieverklaring ontvangt u van ons op aanvraag.

Om in aanmerking te komen voor garantie is het belangrijk dat u het product op de juiste wijze verwerkt.

VELUX

Trespa® platen en montage toebehoren

Keralit gevelbekleding en dakranden

Svedex binnendeuren

Fermacell platen

Rockwool isolatie