Toggle Nav

Multiplex voor buiten: Welke platen zijn geschikt?

Multiplex voor buitenZoekt u multiplex voor buiten? Wilt u weten welk multiplex geschikt is? De omstandigheden waarin de plaat wordt gebruikt zijn belangrijk om rekening mee te houden. In beschutte omstandigheden is veel watervast verlijmd multiplex (WBP) geschikt. Maar let op: niet al het exterieur multiplex is geschikt voor buiten. Houdt rekening met de juiste verlijming en opbouw van de multiplexplaat. Op deze pagina staat de top 5 en advies voor het beste multiplex voor buiten.

Multiplex voor buiten: Welke soort is geschikt?

Wanneer is multiplex geschikt voor buiten? Het juiste antwoord is afhankelijk van de omstandigheden waarin u multiplexplaten gaat gebruiken. Okoume multiplex WBP wordt veel buiten toegepast. Wit gegrond multiplex is ook geschikt. Gebruikt u de platen buiten in een beschutte omgeving? VerfPlex® is een grijs gegrond watervast multiplex dat kan worden gebruikt in beschutte omstandigheden.

Zoekt u het beste multiplex voor buiten? Kies dan voor Okoume multiplex wit MDO (PrimePlex®) (perfect te schilderen). Zo bent u verzekerd van de juiste kwaliteit en het beste eindresultaat. (en voor timmerwerk buiten). PrimePlex® wordt veel toegepast voor boeidelen, dakranden, bekleding van dakgoten, windveren. Wit gegrond multiplex WBP is ook geschikt voor deze klussen en is goedkoop wit multiplex voor buiten.

De meest aantrekelijk geprijsde multiplexplaat voor buiten kopen? Kies dan voor Okoume multiplex WBP B/BB. Dit is exterieur multiplex met goede kwaliteit. Goed af te werken en heeft een glad oppervlak. Deze plaat is ook in wit gegrond verkrijgbaar.

Top 5 multiplex voor buiten  

Multiplex voor buiten snel geleverd?

Plaatmateriaal pas niet in je auto. Met je boedelbak naar de Hornbach, Gamma, Karwei of Praxis is niet meer nodig. BouwProfi bezorgt namelijk alle materialen bij jou op de stoep. Kies voor professionele materialen en en gemak van online bestellen. Wij helpen en adviseren u graag. We hebben meer dan 100 jaar ervaring en kennis van zaken. Bestel direct en maak een account aan  zodat je nooit meer naar de bouwmarkt hoeft. 

Heeft u nog vragen?

Wij geven u graag gratis informatie en advies zodat u multiplex buiten goed toe kunt passen. Heeft u nog meer vragen? Wij helpen u graag. Onze medewerkers weten heel veel over plaatmateriaal. En, als uw vraag nieuw voor ons is dan zoeken we graag met u naar het juiste antwoord. U kunt ook eenvoudig bellen met 088 597 0000 of contact opnemen via e-mail of de chat.

Tip: Lees ook ons advies over de juiste verwerking van multiplex.

Meer informatie op Wikipedia over multiplex (Engelstalig).

VELUX

Trespa® platen en montage toebehoren

Keralit gevelbekleding en dakranden

Svedex binnendeuren

Fermacell platen

Rockwool isolatie